Prostreno.cz

Růžičková kapusta jako příloha

Recept na jednoduchou přílohu z růžičkové kapusty.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 35min

    10min příprava

    25min vaření

  • 490 kJ / 117 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy7g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěnou, omytou růžičkovou kapustu povařte v osolené vodě přibližně 15 minut.
  2. Uvařenou kapustu sceďte, dejte na pánev s máslem, posypte pepřem a muškátovým oříškem, zalijte šlehačkou, promíchejte a dobře prohřejte.
  3. Podávejte posypané strouhaným parmazánem např. k pečeným rybám.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    58,00g
  • Sacharidy:

    105,40g
    • Cukry:

      14,64g
  • Tuky:

    179,10g
  • Vláknina:

    45,00g

Aktivita pro spálení: 117 kcal

14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

34

minut uklízení



Podobné recepty

Růžičková kapusta na másle

(20 hlasů)
20min
591 kJ

Rýže s cizrnou a růžičkovou kapustou

(11 hlasů)
35min
1194 kJ

Růžičková kapusta v oříšcích

(22 hlasů)
20min
1232 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Růžičková kapusta jako příloha

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat