Prostreno.cz

Rybí filé s dušenou cibulí

Dobré ryby si žádají jednoduchou úpravu. Středomořská kuchyně je geniální ve své jednoduchosti .

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 1777 kJ / 424 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy6g
tuky44g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 porce chlazeného rybího filé á 180 - 200 g - treska , halibut ,candát
  • 0.5 lžičky soli
  • 4 plátky másla
  • 2 lžíce másla - na cibuli
  • 2 ks červené cibule - oloupané ,nakrájené na plátky
  • 4 lžíce limetkové šťávy
  • 4 špetky mletého pepře
  • 2 lžíce sezamových semínek

Postup přípravy

  1. V rendlíku nechte rozpustit máslo , přisypte cibuli a na mírném plamenu duste 10 minut. Cibuli jemně osolte .
  2. Rybí filety osolte ,opepřete a uložte je do menší zapékací misky .
  3. Na filety položte plátky másla a rybí filé dejte - podle velikosti porcí - na 20 -25 minut do trouby předehřáté na 180°C. Před koncem pečení posypte rybu sezamovými semínky a pokapejte je limetkovou šťávou .
  4. Rybí filety podávejte s dušenou cibulí .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    30,00g
  • Sacharidy:

    106,60g
    • Cukry:

      12,80g
  • Tuky:

    215,05g
  • Vláknina:

    39,00g

Aktivita pro spálení: 424 kcal

53

minut jízdy na kole

40

minut běhu

126

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s dušenou cibulí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat