Prostreno.cz

Vepřové plátky dušené s hruškami

Nebojte se kombinace maso a ovoce. Hrušky dodají celému pokrmu skvělou chuť.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 40min

    25min příprava

    1h a 15min vaření

  • 658 kJ / 157 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy8g
tuky10g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 plátky vepřové pečeně - nebo vepřové kýty á 180 – 200 g
  • 4 lžíce rostlinného oleje
  • 1 ks velká cibule - oloupaná , nakrájená na plátky
  • 300 ml masového vývaru
  • 5 lístků libečku
  • 3 špetky soli
  • 4 špetky drceného černého pepře
  • 2 špetky česneku - oloupaný , nakrájený na plátky
  • 2 ks hrušky - nakrájené na klínky
  • 1 lžíce kukuřičného škrobu

Postup přípravy

  1. Na oleji nechte zpěnit nakrájenou cibuli a česnek , přidejte maso a opečte ho z obou stran.
  2. Přidejte libeček ,maso zalijte vývarem a duste doměkka.
  3. Když je maso skoro měkké přidejte k masu nakrájené hrušky , podle chuti osolte , opepřete , zahustěte kukuřičným škrobem a duste , až je maso zcela měkké.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,98g
  • Sacharidy:

    182,60g
    • Cukry:

      14,69g
  • Tuky:

    120,99g
  • Vláknina:

    6,10g

Aktivita pro spálení: 157 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

46

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové plátky dušené s hruškami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat