Prostreno.cz

Pečená vepřová plec na česneku

Vepřové maso pečené s česnekem a pivem.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 770 kJ / 184 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy1g
tuky16g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 1 kg vepřové plece bez kosti
  • 1.5 lžičky soli
  • 1 lžička mletého bílého pepře
  • 2 lžíce sádla
  • 8 stroužků česneku - oloupaný
  • 250 ml masového vývaru
  • 300 ml světlého piva

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 ° C.
  2. Vepřovou plec osolte , opepřete a koření vetřete do masa.
  3. V pekáčku na sádle maso ze všech stran opečte , aby se maso „ zatáhlo „.
  4. K masu přidejte česnek , vývar a pivo.
  5. Maso přikryjte , dejte do trouby a pečte doměkka.
  6. Skvělá příloha je bramborová kaše.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,30g
  • Sacharidy:

    36,00g
    • Cukry:

      1,00g
  • Tuky:

    117,68g
  • Vláknina:

    2,00g

Aktivita pro spálení: 184 kcal

23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

54

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pečená vepřová plec na česneku

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat