Prostreno.cz

Pečená vepřová plec na česneku

Vepřové maso pečené s česnekem a pivem.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 572 kJ / 136 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy1g
tuky11g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 1 kg vepřové plece bez kosti
  • 1.5 lžičky soli
  • 1 lžička mletého bílého pepře
  • 2 lžíce sádla
  • 8 stroužků česneku - oloupaný
  • 250 ml masového vývaru
  • 300 ml světlého piva

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 ° C.
  2. Vepřovou plec osolte , opepřete a koření vetřete do masa.
  3. V pekáčku na sádle maso ze všech stran opečte , aby se maso „ zatáhlo „.
  4. K masu přidejte česnek , vývar a pivo.
  5. Maso přikryjte , dejte do trouby a pečte doměkka.
  6. Skvělá příloha je bramborová kaše.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,00g
  • Sacharidy:

    35,00g
    • Cukry:

      1,00g
  • Tuky:

    18,68g
  • Vláknina:

    2,00g

Aktivita pro spálení: 136 kcal

17

minut jízdy na kole

12

minut běhu

40

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pečená vepřová plec na česneku

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat