Prostreno.cz

Pečená vepřová plec na česneku

Vepřové maso pečené s česnekem a pivem.

07.11.2023 sun
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

398 kJ / 95 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 ° C.
  2. Vepřovou plec osolte , opepřete a koření vetřete do masa.
  3. V pekáčku na sádle maso ze všech stran opečte , aby se maso „ zatáhlo „.
  4. K masu přidejte česnek , vývar a pivo.
  5. Maso přikryjte , dejte do trouby a pečte doměkka.
  6. Skvělá příloha je bramborová kaše.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,30 g
  • Sacharidy:

    36,00 g
    • Cukry:

      1,00 g
  • Tuky:

    117,68 g
  • Vláknina:

    2,00 g

Aktivita pro spálení:

95 kcal
11

minut jízdy na kole

9

minut běhu

28

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečená vepřová plec na česneku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba