Prostreno.cz

Pečená žebírka

Recept na žebírka pečená na víně s mrkví a hráškem.

29.12.2011 lanvin
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

980 kJ / 234 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omytá žebra nakrájejte na menší kousky osolte a obalte je v mouce. V kastrolu na oleji žebra opečte do zlatova. Podlijte vínem, přikryjte a upečte doměkka.
  2. Měkké maso odložte na talíř. Do šťávy z pečení žeber dejte scezený hrášek a mrkev. V mléce rozmíchejte mouku a přidejte k mrkvi. Za stálého míchání povařte 10 minut. Do připravené omáčky vložte žebra, posypte majoránkou, prohřejte a podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    198,62 g
  • Sacharidy:

    264,20 g
    • Cukry:

      23,70 g
  • Tuky:

    277,10 g
  • Vláknina:

    23,60 g

Aktivita pro spálení:

817 kcal
102

minut jízdy na kole

77

minut běhu

243

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená žebírka na medu

(23 hlasů)
2h a 5min
1160 kJ

Vepřová žebírka v marinádě z whisky

(22 hlasů)
1h a 50min
1165 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

sterilovaný hrášek

81 kcal / 100g
B5 g
S14 g
T0 g

majoránka

271 kcal / 100g
B12 g
S60 g
T7 g

mléko

61 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T3 g

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečená žebírka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba