Prostreno.cz

Vepřová krkovice s hořčicovou omáčkou

Recept na pikantní vepřové maso.

Ohodnotit
(20 hlasů)
  • 1h a 5min

    15min příprava

    50min vaření

  • 1101 kJ / 263 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy10g
tuky21g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso osolte, opepřete, posypte tymiánem a obalte v hladké mouce. Pak maso opečte z obou stran na másle s olejem, spolu s nakrájenou cibulí. Maso podlijte vínem a poduste doměkka.
  2. Měkké maso vyndejte a do výpeku přidejte hořčici, hrubě namletý pepř, smetanu, ve které rozmíchejte 1 vrchovatou lžíci hladké mouky, podle chuti osolte a vařte 10 minut.
  3. Do hotové omáčky vložte maso, vše prohřejte a podávejte.

TIP:

Místo krkovice můžete použít i vepřovou kotletu nebo kýtu.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    62,92g
  • Sacharidy:

    246,60g
    • Cukry:

      21,20g
  • Tuky:

    251,15g
  • Vláknina:

    71,00g

Aktivita pro spálení: 263 kcal

32

minut jízdy na kole

25

minut běhu

78

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřová krkovička s čepičkou

(15 hlasů)
1h a 20min
951 kJ

Kotlety na bylinkách

(23 hlasů)
2h a 10min
1124 kJ

Vepřová krkovice s ovocem

(10 hlasů)
35min
1144 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Cuketová polévka se sýrem

(4 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřová krkovice s hořčicovou omáčkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat