Prostreno.cz

Vepřové maso se sušenými švestkami

Maso pečené se švestkami a bílým vínem.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 5min

    15min příprava

    50min vaření

  • 927 kJ / 221 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy8g
tuky16g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso několikrát nařízněte, osolte a opepřete. Maso vložte do pekáčku nebo zapékací misky. Podlijte vínem, pokapejte olejem a posypte tymiánem. Nakonec kolem masa rozložte sušené, omyté švestky.
  2. Vložte do trouby vyhřáté na 200 °C a pečte prvních 20 minut přikryté, pak 30 minut odkryté. Občas maso přelijte vypečenou šťávou.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Toasty na česnekovém másle

(24 hlasů)

Vláčný mazanec

(27 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso se sušenými švestkami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat