Prostreno.cz

Vepřové maso se sušenými švestkami

Maso pečené se švestkami a bílým vínem.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 5min

    15min příprava

    50min vaření

  • 1122 kJ / 268 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny17g
sacharidy7g
tuky20g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso několikrát nařízněte, osolte a opepřete. Maso vložte do pekáčku nebo zapékací misky. Podlijte vínem, pokapejte olejem a posypte tymiánem. Nakonec kolem masa rozložte sušené, omyté švestky.
  2. Vložte do trouby vyhřáté na 200 °C a pečte prvních 20 minut přikryté, pak 30 minut odkryté. Občas maso přelijte vypečenou šťávou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    44,10g
  • Sacharidy:

    152,00g
    • Cukry:

      45,20g
  • Tuky:

    124,80g
  • Vláknina:

    46,00g

Aktivita pro spálení: 268 kcal

33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

80

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové maso se zeleninou

(20 hlasů)
30min
594 kJ

Zapečené vepřové plátky

(15 hlasů)
1h a 20min
615 kJ

Vepřová kotleta se švestkami

(30 hlasů)
1h a 40min
1271 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso se sušenými švestkami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat