Prostreno.cz

Kobliha utopená v pudinku

Po tomhle dezertu bude chtít láskou sníst i vás.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 1232 kJ / 294 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy44g
tuky8g

Ingredience na

  • 1 ks koblihy plněné čokoládou
  • 200 ml hotového šodó - nebo vanilkového pudinku
  • 2 hrsti čerstvých malin
  • 1 lžička calvadosu - pro děti vynechejte
  • 1 lžička cukru

Postup přípravy

  1. V malém hrnci ohřejte šodó (nebo uvařte pudink podle návodu). Polovinu malin smíchejte s cukrem a alkoholem a na mírném ohni je prohřejte, aby pustily šťávu.
  2. Do sklenice nejdřív nalijte ohřáté maliny a lžičkou jimi polijte vnitřní stěny. Pak pomalu přidejte polovinu šodó (nebo pudinku), položte na něj koblihu a nakonec dezert dozdobte neohřátými malinami a zbývajícím šodó.

TIP:

Další skvělé recepty najdete v Magazínu Albert v kuchyni. Tištěnou verzi Albert magazínu hledejte supermartech a hypermarketech Albert.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    20,01g
  • Sacharidy:

    232,90g
    • Cukry:

      126,68g
  • Tuky:

    26,19g
  • Vláknina:

    2,00g

Aktivita pro spálení: 294 kcal

36

minut jízdy na kole

28

minut běhu

87

minut uklízení



Podobné recepty

Pečený švestkový puding

(15 hlasů)
35min
514 kJ

Koblížky

(17 hlasů)
1h a 35min
1217 kJ

Restovaná jablka s vanilkou a smetanovým krémem

(22 hlasů)
13min
580 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kobliha utopená v pudinku

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat