Prostreno.cz

Polévka z bílého zelí

Jednoduchá, sytá polévka z bílého zelí a rýže.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 320 kJ / 76 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy9g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do vývaru nasypte propláchnutou rýži a vařte 15 minut.
  2. Zelí nakrájejte na nudličky a přidejte do vývaru. Vařte 5 minut.
  3. Z citrónu vymačkejte šťávu a našlehejte ji se žloutky. Našlehané žloutky prošlehejte s 200 ml uvařené polévky.
  4. Žloutky se smetanou za stálého šlehání přidejte pomalu do polévky. Nechte projít varem a už nevařte. Porce polévky posypte před podáváním koprem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,70g
  • Sacharidy:

    153,40g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    29,90g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 76 kcal

9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vanilkové vafle

(39 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(34 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(31 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Polévka z bílého zelí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat