Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Hovězí s hruškou

lanvin
9hlasů
Hodnotit

1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

394 kJ

energetická hodnota na 100g

300 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky3g sacharidy6g bílkoviny

Netradiční, ale výborné hovězí maso s hruškami.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 kg hovězí kýty - nakrájené na kostky
  • 400 ml piva
  • 2 ks velkých cibulí
  • 2 ks velkých hrušek
  • 2 lžíce hořčice
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžička tymiánu
  • 1 ks bobkového listu
  • 4 špetky soli
  • 2 lžíce jablečného octa

Postup přípravy

  • Na másle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte maso a orestujte ho. Přidejte tymián, jablečný ocet, bobkový list, hořčici, sůl, podlijte pivem a duste přikryté, až maso změkne. Pokud je potřeba podlijte během dušení ještě pivem.
  • Omyjte a oloupejte hrušky a nakrájejte na klínky. Přidejte je k masu 20 minut před koncem vaření.
Švestkový koláč s mandlemi

Švestkový koláč s mandlemi

55min 801kJ 99 Kč

Podobné recepty

Hovězí na houbách

Hovězí na houbách

23 hlasů
1h a 10min 442 kJ 115 Kč
Hovězí s bambusovými výhonky

Hovězí s bambusovými výhonky

17 hlasů
35min 511 kJ 163 Kč
Hovězí na pepři

Hovězí na pepři

22 hlasů
1h a 35min 221 kJ 169 Kč
Hovězí se zeleninou

Hovězí se zeleninou

17 hlasů
1h a 25min 314 kJ 220 Kč
Hovězí s chřestem

Hovězí s chřestem

13 hlasů
35min 578 kJ 162 Kč
Marinovaný hovězí steak s ostrým cibulovo-brusinkovým dipem

Marinovaný hovězí steak s ostrým cibulovo-brusinkovým dipem

12 hlasů
40min 488 kJ 268 Kč

Články nejen o vaření