Prostreno.cz

Hovězí s hruškou

Netradiční, ale výborné hovězí maso s hruškami.

20.03.2012 lanvin
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

714 kJ / 170 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na másle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte maso a orestujte ho. Přidejte tymián, jablečný ocet, bobkový list, hořčici, sůl, podlijte pivem a duste přikryté, až maso změkne. Pokud je potřeba podlijte během dušení ještě pivem.
  2. Omyjte a oloupejte hrušky a nakrájejte na klínky. Přidejte je k masu 20 minut před koncem vaření.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    277,80 g
  • Sacharidy:

    199,23 g
    • Cukry:

      40,43 g
  • Tuky:

    103,11 g
  • Vláknina:

    52,90 g

Aktivita pro spálení:

778 kcal
97

minut jízdy na kole

74

minut běhu

232

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí na houbách

(23 hlasů)
1h a 10min
637 kJ

Hovězí s bambusovými výhonky

(17 hlasů)
35min
758 kJ

Hovězí na pepři

(25 hlasů)
1h a 35min
638 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí s hruškou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba