Prostreno.cz

Hovězí s hruškou

Netradiční, ale výborné hovězí maso s hruškami.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 1h a 35min

    20min příprava

    1h a 15min vaření

  • 527 kJ / 126 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy7g
tuky4g

Ingredience na

  • 1 kg hovězí kýty - nakrájené na kostky
  • 400 ml piva
  • 2 ks velkých cibulí
  • 2 ks velkých hrušek
  • 2 lžíce hořčice
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžička tymiánu
  • 1 ks bobkového listu
  • 4 špetky soli
  • 2 lžíce jablečného octa

Postup přípravy

  1. Na másle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte maso a orestujte ho. Přidejte tymián, jablečný ocet, bobkový list, hořčici, sůl, podlijte pivem a duste přikryté, až maso změkne. Pokud je potřeba podlijte během dušení ještě pivem.
  2. Omyjte a oloupejte hrušky a nakrájejte na klínky. Přidejte je k masu 20 minut před koncem vaření.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,58g
  • Sacharidy:

    108,40g
    • Cukry:

      18,49g
  • Tuky:

    99,81g
  • Vláknina:

    47,10g

Aktivita pro spálení: 126 kcal

15

minut jízdy na kole

12

minut běhu

37

minut uklízení



Podobné recepty

Hovězí na houbách

(23 hlasů)
1h a 10min
495 kJ

Hovězí s bambusovými výhonky

(17 hlasů)
35min
750 kJ

Hovězí na pepři

(25 hlasů)
1h a 35min
670 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Hovězí s hruškou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat