Prostreno.cz

Hovězí s hruškou

Netradiční, ale výborné hovězí maso s hruškami.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 1h a 35min

    20min příprava

    1h a 15min vaření

  • 498 kJ / 119 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy8g
tuky6g

Ingredience na

  • 1 kg hovězí kýty - nakrájené na kostky
  • 400 ml piva
  • 2 ks velkých cibulí
  • 2 ks velkých hrušek
  • 2 lžíce hořčice
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžička tymiánu
  • 1 ks bobkového listu
  • 4 špetky soli
  • 2 lžíce jablečného octa

Postup přípravy

  1. Na másle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte maso a orestujte ho. Přidejte tymián, jablečný ocet, bobkový list, hořčici, sůl, podlijte pivem a duste přikryté, až maso změkne. Pokud je potřeba podlijte během dušení ještě pivem.
  2. Omyjte a oloupejte hrušky a nakrájejte na klínky. Přidejte je k masu 20 minut před koncem vaření.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    37,11g
  • Sacharidy:

    163,01g
    • Cukry:

      16,31g
  • Tuky:

    107,41g
  • Vláknina:

    5,00g

Aktivita pro spálení: 119 kcal

14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

35

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí s hruškou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat