Prostreno.cz

Hovězí s hruškou

Netradiční, ale výborné hovězí maso s hruškami.

Ohodnotit
(9 hlasů)
20.03.2012 lanvin
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

284 kJ / 67 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na másle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte maso a orestujte ho. Přidejte tymián, jablečný ocet, bobkový list, hořčici, sůl, podlijte pivem a duste přikryté, až maso změkne. Pokud je potřeba podlijte během dušení ještě pivem.
  2. Omyjte a oloupejte hrušky a nakrájejte na klínky. Přidejte je k masu 20 minut před koncem vaření.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,58 g
  • Sacharidy:

    134,40 g
    • Cukry:

      18,49 g
  • Tuky:

    99,31 g
  • Vláknina:

    47,10 g

Aktivita pro spálení:

67 kcal
8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

20

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí na houbách

(23 hlasů)
1h a 10min
167 kJ

Hovězí s bambusovými výhonky

(17 hlasů)
35min
472 kJ

Hovězí na pepři

(25 hlasů)
1h a 35min
346 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Palačinky

30min
(1 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

25min
(8 hlasů)

Vanilkové vafle

40min
(40 hlasů)

Špenátová omeleta

30min
(34 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí s hruškou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba