Prostreno.cz

Vepřové plátky s mrkvičkou

Vepřové medailonky s mrkví a špenátem.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 561 kJ / 134 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy4g
tuky10g

Ingredience na

  • 720 g vepřových medailonků - à 180 g
  • 300 g drobné mrkve - povařené v páře i s částí natě
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 4 hrsti baby špenátu
  • 4 špetky soli
  • Na zálivku
  • 1 lžíce hrubozrnné hořčice
  • 2 lžíce medu
  • 2 lžíce olivového oleje

Postup přípravy

  1. Nejprve udělejte dresink. Všechny na něj potřebné ingredience smíchejte v misce a dejte stranou.
  2. Lžíci olivového oleje rozehřejte v pánvi s nepřilnavým povrchem. Poté na něm pět minut z každé strany opékejte vepřové medailonky.
  3. Podávejte s mrkví a baby špenátem, přelité dresinkem.

TIP:

Další skvělé recepty najdete v Magazínu Albert v kuchyni. Tištěnou verzi Albert magazínu hledejte supermartech a hypermarketech Albert.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    21,55g
  • Sacharidy:

    103,84g
    • Cukry:

      0,00g
  • Tuky:

    205,15g
  • Vláknina:

    4,69g

Aktivita pro spálení: 134 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

40

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Ryba s dušeným pórkem

(2 hlasů)

Polévka z bílé čekanky

(6 hlasů)

Krémová sýrová polévka

(6 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové plátky s mrkvičkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat