Prostreno.cz

Vepřové plátky na hořčici

Recept na voňavé vepřové plátky na hořčici.

Ohodnotit
(27 hlasů)
  • 4h a 35min

    4h a 15min příprava

    20min vaření

  • 852 kJ / 203 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy3g
tuky17g

Ingredience na

  • 4 ks silnějších vepřových plátků - kotleta bez kosti, svíčková ap.
  • 4 lžíce olivového oleje
  • Na marinádu
  • 1/2 šálku pomerančového džusu
  • 1 lžička medu
  • 2 lžíce hořčice
  • 1 lžička chilli
  • 1/2 lžíce sušeného rozmarýnu
  • 4 špetky soli

Postup přípravy

  1. Z pomerančové šťávy, medu, hořčice, soli, chilli a rozmarýnu připravte marinádu. Maso vložte na 4 hodiny do marinády.
  2. Na pánvi na oleji maso zprudka opečte, z každé strany 2-3 minuty. Přidejte marinádu, přikryjte a pečte ještě 6-7 minut.
  3. Podávejte s bramborovou kaší a dušeným chřestem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové plátky na hořčici

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat