Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Vepřové plátky na hořčici

lanvin
26hlasů
Hodnotit

4h a 35min

4h a 15min příprava

20min vaření

838 kJ

energetická hodnota na 100g

123 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:17g tuky3g sacharidy10g bílkoviny

Recept na voňavé vepřové plátky na hořčici.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks silnějších vepřových plátků - kotleta bez kosti, svíčková ap.
  • 4 lžíce olivového oleje
  • Na marinádu
  • 1/2 šálku pomerančového džusu
  • 1 lžička medu
  • 2 lžíce hořčice
  • 1 lžička chilli
  • 1/2 lžíce sušeného rozmarýnu
  • 4 špetky soli

Postup přípravy

  • Z pomerančové šťávy, medu, hořčice, soli, chilli a rozmarýnu připravte marinádu. Maso vložte na 4 hodiny do marinády.
  • Na pánvi na oleji maso zprudka opečte, z každé strany 2-3 minuty. Přidejte marinádu, přikryjte a pečte ještě 6-7 minut.
  • Podávejte s bramborovou kaší a dušeným chřestem.
Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

3 hlasy
25min 1527kJ 70 Kč
Koláč s kokosem

Koláč s kokosem

7 hlasů
1h a 10min 1354kJ 99 Kč

Podobné recepty

Vepřové plátky s hříbky

Vepřové plátky s hříbky

18 hlasů
1h a 35min 537 kJ 186 Kč
Vepřové plátky s nivou v alobalu

Vepřové plátky s nivou v alobalu

33 hlasů
40min 694 kJ 111 Kč
Vepřové plátky v oříškové krustě

Vepřové plátky v oříškové krustě

28 hlasů
20min 894 kJ 78 Kč
Vepřové na hříbkách s těstovinami

Vepřové na hříbkách s těstovinami

17 hlasů
45min 251 kJ 116 Kč
Zapečené vepřové plátky

Zapečené vepřové plátky

14 hlasů
1h a 20min 933 kJ 150 Kč
Vepřová žebírka v marinádě z whisky

Vepřová žebírka v marinádě z whisky

20 hlasů
1h a 50min 450 kJ 90 Kč

Články nejen o vaření