Prostreno.cz

Vepřové plátky na hořčici

Recept na voňavé vepřové plátky na hořčici.

Ohodnotit
(27 hlasů)
  • 4h a 35min

    4h a 15min příprava

    20min vaření

  • 868 kJ / 207 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy3g
tuky17g

Ingredience na

  • 4 ks silnějších vepřových plátků - kotleta bez kosti, svíčková ap.
  • 4 lžíce olivového oleje
  • Na marinádu
  • 1/2 šálku pomerančového džusu
  • 1 lžička medu
  • 2 lžíce hořčice
  • 1 lžička chilli
  • 1/2 lžíce sušeného rozmarýnu
  • 4 špetky soli

Postup přípravy

  1. Z pomerančové šťávy, medu, hořčice, soli, chilli a rozmarýnu připravte marinádu. Maso vložte na 4 hodiny do marinády.
  2. Na pánvi na oleji maso zprudka opečte, z každé strany 2-3 minuty. Přidejte marinádu, přikryjte a pečte ještě 6-7 minut.
  3. Podávejte s bramborovou kaší a dušeným chřestem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    23,60g
  • Sacharidy:

    169,00g
    • Cukry:

      98,00g
  • Tuky:

    135,20g
  • Vláknina:

    47,00g

Aktivita pro spálení: 207 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

61

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové plátky s hříbky

(19 hlasů)
1h a 35min
536 kJ

Vepřové plátky s nivou v alobalu

(37 hlasů)
40min
654 kJ

Vepřové plátky v oříškové krustě

(31 hlasů)
20min
1113 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové plátky na hořčici

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat