Prostreno.cz

Kuřecí maso s pórkem a žampióny

Kuřecí maso dušené s pórkem a houbami.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 678 kJ / 162 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy3g
tuky9g

Ingredience na

  • 800 g kuřecího masa
  • 300 g žampiónů
  • 1 ks většího pórku
  • 250 ml 33% smetany
  • 3 lžíce másla
  • 2 špetky čerstvě namletého černého pepře
  • 3 špetky soli
  • 150 ml kuřecího vývaru

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kousky, osolte, opepřete a orestujte po všech stranách na másle. Podlijte vývarem a duste odkryté doměkka.
  2. Žampióny nakrájejte na plátky, očištěný pórek nakrájejte na kolečka a 15 minut před koncem dušení je přidejte k masu spolu se smetanou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    49,21g
  • Sacharidy:

    93,18g
    • Cukry:

      11,00g
  • Tuky:

    124,57g
  • Vláknina:

    27,72g

Aktivita pro spálení: 162 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení



Podobné recepty

Kuřecí maso s kari kořením

(16 hlasů)
55min
534 kJ

Kuřecí maso s mrkví

(10 hlasů)
60min
590 kJ

Kuřecí pánev

(8 hlasů)
55min
837 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Kuřecí maso s pórkem a žampióny

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat