Prostreno.cz

Kuřecí maso s pórkem a žampióny

Kuřecí maso dušené s pórkem a houbami.

13.04.2012 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

644 kJ / 153 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kousky, osolte, opepřete a orestujte po všech stranách na másle. Podlijte vývarem a duste odkryté doměkka.
  2. Žampióny nakrájejte na plátky, očištěný pórek nakrájejte na kolečka a 15 minut před koncem dušení je přidejte k masu spolu se smetanou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    266,51 g
  • Sacharidy:

    41,17 g
    • Cukry:

      15,61 g
  • Tuky:

    150,83 g
  • Vláknina:

    5,50 g

Aktivita pro spálení:

655 kcal
81

minut jízdy na kole

62

minut běhu

195

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí maso s kari kořením

(16 hlasů)
55min
480 kJ

Kuřecí maso s mrkví

(10 hlasů)
60min
686 kJ

Kuřecí pánev

(8 hlasů)
55min
825 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Kuřecí maso

165 kcal / 100g
B31 g
S0 g
T3 g

sterilovaný žampión

22 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,6 g

Mletý pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

párky

301 kcal / 100g
B12 g
S1 g
T25 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí maso s pórkem a žampióny

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba