Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Kuřecí maso s pórkem a žampióny

lanvin
12hlasů
Hodnotit

50min

15min příprava

35min vaření

427 kJ

energetická hodnota na 100g

160 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky3g sacharidy12g bílkoviny

Kuřecí maso dušené s pórkem a houbami.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g kuřecího masa
  • 300 g žampiónů
  • 1 ks většího pórku
  • 250 ml 33% smetany
  • 3 lžíce másla
  • 2 špetky čerstvě namletého černého pepře
  • 3 špetky soli
  • 150 ml kuřecího vývaru

Postup přípravy

  • Maso nakrájejte na kousky, osolte, opepřete a orestujte po všech stranách na másle. Podlijte vývarem a duste odkryté doměkka.
  • Žampióny nakrájejte na plátky, očištěný pórek nakrájejte na kolečka a 15 minut před koncem dušení je přidejte k masu spolu se smetanou.
Cizrnový salát s bylinkami

Cizrnový salát s bylinkami

35min 748kJ 130 Kč

Podobné recepty

Kuřecí maso s kari kořením

Kuřecí maso s kari kořením

15 hlasů
55min 442 kJ 135 Kč
Kuřecí maso s mrkví

Kuřecí maso s mrkví

9 hlasů
60min 527 kJ 95 Kč
Kuřecí pánev

Kuřecí pánev

8 hlasů
55min 642 kJ 120 Kč
Kuřecí prsa s hráškem

Kuřecí prsa s hráškem

10 hlasů
45min 463 kJ 120 Kč
Kuřecí maso s mandarinkami

Kuřecí maso s mandarinkami

6 hlasů
1h a 15min 555 kJ 150 Kč
Kuřecí kousky s kečupem

Kuřecí kousky s kečupem

17 hlasů
1h a 15min 463 kJ 115 Kč

Články nejen o vaření