Prostreno.cz

Kuře na červeném zelí

Kuře plněné kysaným zelím a pomerančem.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 485 kJ / 116 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy2g
tuky5g

Ingredience na

  • 1,5 kg kuřete
  • 500 g červeného kysaného zelí
  • 100 g anglické slaniny
  • 4 špetky čerstvě namletého pepře
  • 2 špetky kmínu
  • 1/2 ks pomeranče
  • 200 ml kuřecího vývaru

Postup přípravy

  1. Anglickou slaninu nasucho orestujte, promíchejte se zelím a touto směsí naplňte osolené, okmínované kuře.
  2. Do kuřete ještě vložte půlku pomeranče. Kuře položte do pekáčku a zbytek zelí rozložte kolem kuřete. Podlijte vývarem a pečte asi hodinu.
  3. Podávejte s bramborovým knedlíkem.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kuře na červeném zelí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat