Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Špenátový salát

lanvin
6hlasů
Hodnotit

20min

20min příprava

0min vaření

614 kJ

energetická hodnota na 100g

75 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:9g tuky6g sacharidy7g bílkoviny

Salát ze špenátu, ředkviček a gorgonzoly.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 100 g baby špenátu
  • 1 svazek ředkviček
  • 100 g sýra gorgonzola
  • Na zálivku
  • 6 lžic pomerančového džusu
  • 5 lžic smetany
  • 1 lžíce bílého vinného octa balsamico
  • 1 lžička hnědého cukru
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky bílého pepře

Postup přípravy

  • Opraný špenát osušte a dejte do mísy. Přidejte na plátky nakrájené ředkvičky a na kostičky nakrájený sýr.
  • Džus, smetanu, ocet balsamico, cukr, sůl a pepř našlehejte. Touto zálivkou přelijte salát.
  • Salát lehce promíchejte a podávejte.
Brokolicový salát s červenou cibulí

Brokolicový salát s červenou cibulí

1 hlas
40min 469kJ 90 Kč
Kuřecí prsa s kukuřicí

Kuřecí prsa s kukuřicí

1 hlas
1h a 20min 683kJ 190 Kč

Podobné recepty

Jarní salát z čerstvého špenátu

Jarní salát z čerstvého špenátu

16 hlasů
20min 412 kJ 78 Kč
Salát z baby špenátu

Salát z baby špenátu

21 hlasů
15min 704 kJ 55 Kč
Špenátovo jahodový salát

Špenátovo jahodový salát

15 hlasů
15min 212 kJ 55 Kč
Špenátový salát s rukolou

Špenátový salát s rukolou

13 hlasů
20min 343 kJ 75 Kč
Salát z fíků a baby špenátu

Salát z fíků a baby špenátu

8 hlasů
25min 705 kJ 99 Kč
Jednoduchý salát ze špenátu

Jednoduchý salát ze špenátu

9 hlasů
15min 1188 kJ 50 Kč

Články nejen o vaření