Prostreno.cz

Jehněčí kotlety s rybízovo-hořčičnou omáčkou

Jehněčí maso s pikantní omáčkou.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 772 kJ / 184 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy4g
tuky16g

Ingredience na

  • 4 ks jehněčích kotlet
  • 3 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje
  • 150 ml hovězího vývaru
  • 2 lžíce rybízového želé
  • 1 lžíce hrubozrnné hořčice
  • 4 špetky soli

Postup přípravy

  1. Jehněčí kotlety orestujte na másle s olejem z každé strany 4-5 minut - podle velkosti kotlet. Kotlety vyndejte na talíř, osolte je a uchovejte na teplém místě.
  2. Na stejnou pánev přidejte vývar, rybízové želé a hořčici. Vařte, až se tekutina z části odpaří. Podávejte s bramborovou kaší.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlety s rybízovo-hořčičnou omáčkou

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat