Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Jehněčí kotlety s rybízovo-hořčičnou omáčkou

lanvin
11hlasů
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

772 kJ

energetická hodnota na 100g

230 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:16g tuky4g sacharidy8g bílkoviny

Jehněčí maso s pikantní omáčkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks jehněčích kotlet
  • 3 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje
  • 150 ml hovězího vývaru
  • 2 lžíce rybízového želé
  • 1 lžíce hrubozrnné hořčice
  • 4 špetky soli

Postup přípravy

  • Jehněčí kotlety orestujte na másle s olejem z každé strany 4-5 minut - podle velkosti kotlet. Kotlety vyndejte na talíř, osolte je a uchovejte na teplém místě.
  • Na stejnou pánev přidejte vývar, rybízové želé a hořčici. Vařte, až se tekutina z části odpaří. Podávejte s bramborovou kaší.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Jehněčí kotlety s mátou

Jehněčí kotlety s mátou

10 hlasů
2h a 50min 1008 kJ 146 Kč
Jehněčí kotlety

Jehněčí kotlety

14 hlasů
45min 669 kJ 290 Kč
Velikonoční jehněčí roláda

Velikonoční jehněčí roláda

18 hlasů
2h a 15min 762 kJ 355 Kč
Měkká rajčata s brusinkami a jehněčím filetem

Měkká rajčata s brusinkami a jehněčím filetem

15 hlasů
30min 415 kJ 215 Kč
Grilované jehněčí kotletky

Grilované jehněčí kotletky

11 hlasů
45min 637 kJ 280 Kč
Plněná jehněčí kýta po toskánsku

Plněná jehněčí kýta po toskánsku

18 hlasů
1h a 30min 698 kJ 365 Kč

Články nejen o vaření