Prostreno.cz

Chřestová polévka s kerblíkem

Jemná polévka z chřestu.

Ohodnotit
(10 hlasů)
16.05.2012 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

344 kJ / 82 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Chřest oloupejte a nakrájejte na kousky 5 cm. Chřest spolu s nakrájenou cibulí orestujte na oleji. Podlijte vývarem, přidejte 2 snítky kerblíku a vařte přibližně 30 minut.
  2. 8 kousků chřestu odložte na ozdobu, do polévky přidejte smetanu a polévku rozmixujte.
  3. Polévku nechte projít varem a podávejte s kousky chřestu a lístečky kerblíku.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    20,50 g
  • Sacharidy:

    95,50 g
    • Cukry:

      14,20 g
  • Tuky:

    116,49 g
  • Vláknina:

    28,00 g

Aktivita pro spálení:

82 kcal
10

minut jízdy na kole

7

minut běhu

24

minut uklízení





Podobné recepty

Tymiánová polévka

(14 hlasů)
20min
294 kJ

Kedlubnová polévka

(14 hlasů)
45min
276 kJ

Bramboračka

(14 hlasů)
45min
380 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vývar zeleninový sypký

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

kerblík

56,19 kcal / 100g
B4 g
S9 g
T0,44 g

Bílá cibule

0 kcal / 100g
B0,89 g
S7,68 g
T0,13 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Chřestová polévka s kerblíkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba