Prostreno.cz

Telecí maso s chřestem

Jemné telecí maso dušené s chřestem.

25.05.2012 lanvin
1h a 15min

15min příprava

60min vaření

574 kJ / 137 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Umyté maso nakrájejte na kousky a na rozehřátém oleji orestujte. Podlijte vývarem a duste. K poloměkkému masu přidejte očištěný chřest zbavený tvrdých částí, přikryjte a duste doměkka.
  2. V malém množství vody rozmíchejte škrobovou moučku a přilijte ji k masu, přidejte hrášek, pepř, sůl a ještě několik minut duste. Nakonec dochuťte citrónovou šťávou.
  3. Podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    129,70 g
  • Sacharidy:

    59,56 g
    • Cukry:

      8,57 g
  • Tuky:

    74,70 g
  • Vláknina:

    7,95 g

Aktivita pro spálení:

418 kcal
52

minut jízdy na kole

39

minut běhu

124

minut uklízení





Podobné recepty

Dušené telecí maso

(15 hlasů)
1h a 5min
665 kJ

Telecí játra na cibulce

(11 hlasů)
40min
808 kJ

Telecí nudličky přelité vinnou omáčkou

(9 hlasů)
40min
685 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

cukrový hráškový lusk

42 kcal / 100g
B2 g
S7 g
T0,5 g

zelený chřest

20 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,2 g

Hovězí vývar

30 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T2 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí maso s chřestem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba