Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Telecí maso s chřestem

lanvin
6hlasů
Hodnotit

1h a 15min

15min příprava

60min vaření

556 kJ

energetická hodnota na 100g

180 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:8g tuky5g sacharidy9g bílkoviny

Jemné telecí maso dušené s chřestem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g telecího masa z plece
  • 200 g zeleného chřestu
  • 150 g zelených hrachových lusků
  • 3 špetky soli
  • 4 lžíce řepkového oleje
  • 150 ml hovězího vývaru
  • 2 lžíce škrobové moučky
  • 1 špetka mletého bílého pepře
  • 1-2 lžíce citrónové šťávy

Postup přípravy

  • Umyté maso nakrájejte na kousky a na rozehřátém oleji orestujte. Podlijte vývarem a duste. K poloměkkému masu přidejte očištěný chřest zbavený tvrdých částí, přikryjte a duste doměkka.
  • V malém množství vody rozmíchejte škrobovou moučku a přilijte ji k masu, přidejte hrášek, pepř, sůl a ještě několik minut duste. Nakonec dochuťte citrónovou šťávou.
  • Podávejte s rýží.
Těstovinový salát s pekingským zelím

Těstovinový salát s pekingským zelím

2 hlasy
55min 621kJ 120 Kč
Čokoládové perníkové kostky

Čokoládové perníkové kostky

3 hlasy
1h a 30min 1553kJ 200 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Dušené telecí maso

Dušené telecí maso

14 hlasů
1h a 5min 379 kJ 250 Kč
Telecí játra na cibulce

Telecí játra na cibulce

11 hlasů
40min 810 kJ 140 Kč
Telecí nudličky přelité vinnou omáčkou

Telecí nudličky přelité vinnou omáčkou

8 hlasů
40min 547 kJ 250 Kč
Telecí se šalvějí

Telecí se šalvějí

10 hlasů
55min 566 kJ 300 Kč
Telecí kýta s česnekem

Telecí kýta s česnekem

14 hlasů
1h a 15min 697 kJ 365 Kč
Telecí v mandlové omáčce

Telecí v mandlové omáčce

12 hlasů
50min 898 kJ 220 Kč

Články nejen o vaření