Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Telecí s rebarborou

lanvin
7hlasů
Hodnotit

1h a 10min

20min příprava

50min vaření

307 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky2g sacharidy5g bílkoviny

Dušené telecí maso s rebarborou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g telecího masa na dušení
  • 2 ks jarní cibulky
  • 1 lžička kmínu
  • 1 ks skořice - 5 cm
  • 1 ks badyánu
  • 500 g rebarbory
  • 1 lžíce medu
  • 2 špetky soli
  • 100 ml zeleninového vývaru
  • 4 lžíce olivového oleje

Postup přípravy

  • Maso nakrájejte na porce, osolte je a orestujte spolu s nakrájenou cibuli na oleji.
  • Posypte kmínem, podlijte vývarem a duste doměkka (asi 40 minut).
  • Oloupanou rebarboru nakrájejte na kousky, dejte do kastrolu, přidejte skořici, badyán, 50 ml vody a rebarboru poduste 5 minut.
  • Vyndejte skořici, badyán, přidejte med, promíchejte a rebarboru přidejte k podušenému masu.
Kuřecí čtvrtky s cizrnou

Kuřecí čtvrtky s cizrnou

1h a 20min 749kJ 120 Kč
Polévka s divokou rýži

Polévka s divokou rýži

1h a 5min 369kJ 110 Kč

Podobné recepty

Telecí se šalvějí

Telecí se šalvějí

11 hlasů
55min 566 kJ 300 Kč
Telecí kýta s česnekem

Telecí kýta s česnekem

16 hlasů
1h a 15min 697 kJ 365 Kč
Telecí perkelt

Telecí perkelt

15 hlasů
1h a 20min 570 kJ 360 Kč
Telecí v mandlové omáčce

Telecí v mandlové omáčce

13 hlasů
50min 898 kJ 220 Kč
Telecí na bílém víně

Telecí na bílém víně

7 hlasů
1h a 30min 317 kJ 320 Kč
Telecí na černém pivu

Telecí na černém pivu

13 hlasů
45min 555 kJ 220 Kč

Články nejen o vaření