Prostreno.cz

Telecí s rebarborou

Dušené telecí maso s rebarborou.

28.05.2012 lanvin
1h a 10min

20min příprava

50min vaření

573 kJ / 136 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na porce, osolte je a orestujte spolu s nakrájenou cibuli na oleji.
  2. Posypte kmínem, podlijte vývarem a duste doměkka (asi 40 minut).
  3. Oloupanou rebarboru nakrájejte na kousky, dejte do kastrolu, přidejte skořici, badyán, 50 ml vody a rebarboru poduste 5 minut.
  4. Vyndejte skořici, badyán, přidejte med, promíchejte a rebarboru přidejte k podušenému masu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    159,28 g
  • Sacharidy:

    259,20 g
    • Cukry:

      26,40 g
  • Tuky:

    98,76 g
  • Vláknina:

    113,40 g

Aktivita pro spálení:

645 kcal
80

minut jízdy na kole

61

minut běhu

192

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí se šalvějí

(14 hlasů)
55min
764 kJ

Telecí kýta s česnekem

(16 hlasů)
1h a 15min
804 kJ

Telecí perkelt

(16 hlasů)
1h a 20min
581 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

skořice

247 kcal / 100g
B3 g
S80 g
T1 g

kmín

375 kcal / 100g
B17 g
S44 g
T14 g

rebarbora

21 kcal / 100g
B0,78 g
S4 g
T0,13 g

telecí maso

150 kcal / 100g
B20 g
S0,2 g
T2 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí s rebarborou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba