Prostreno.cz

Telecí s rebarborou

Dušené telecí maso s rebarborou.

Ohodnotit
(7 hlasů)
28.05.2012 lanvin
1h a 10min

20min příprava

50min vaření

550 kJ / 131 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na porce, osolte je a orestujte spolu s nakrájenou cibuli na oleji.
  2. Posypte kmínem, podlijte vývarem a duste doměkka (asi 40 minut).
  3. Oloupanou rebarboru nakrájejte na kousky, dejte do kastrolu, přidejte skořici, badyán, 50 ml vody a rebarboru poduste 5 minut.
  4. Vyndejte skořici, badyán, přidejte med, promíchejte a rebarboru přidejte k podušenému masu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    56,48 g
  • Sacharidy:

    296,70 g
    • Cukry:

      89,00 g
  • Tuky:

    141,23 g
  • Vláknina:

    66,00 g

Aktivita pro spálení:

131 kcal
16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí se šalvějí

(14 hlasů)
55min
715 kJ

Telecí kýta s česnekem

(16 hlasů)
1h a 15min
545 kJ

Telecí perkelt

(16 hlasů)
1h a 20min
342 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí s rebarborou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba