Prostreno.cz

Telecí se šalvějí

Jemné telecí maso se šalvějí zachutná všem.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 690 kJ / 165 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny19g
sacharidy2g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Telecí plátky lehce naklepejte, osolte a opepřete. Na každý plátek položte 2 lístky šalvěje a plátek parmské šunky.
  2. Šunku sepněte s plátkem masa párátkem (viz foto).
  3. Na pánvi s rozehřátým olejem opečte plátky z obou stran, podlijte vínem a duste doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    68,10g
  • Sacharidy:

    126,20g
    • Cukry:

      7,20g
  • Tuky:

    114,00g
  • Vláknina:

    43,00g

Aktivita pro spálení: 165 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

49

minut uklízení



Podobné recepty

Telecí roláda s brusinkovou náplní

(16 hlasů)
45min
762 kJ

Marinované telecí kotlety podle Zdeňka Pohlreicha

(27 hlasů)
50min
743 kJ

Pečená telecí játra

(16 hlasů)
55min
553 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Telecí se šalvějí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat