Prostreno.cz

Pražmy pečené na bramborách

V našem jídelníčku by neměly chybět ryby, vyzkoušejte tento na přípravu jednoduchý recept.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 60min

    20min příprava

    40min vaření

  • 418 kJ / 100 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy7g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné, omyté ryby osolte a opepřete. Do každé ryby vložte 2 snítky rozmarýnu.
  2. Oloupané brambory nakrájejte na plátky a zalijte studenou vodou. Oloupanou cibuli nakrájejte na kolečka, česnek nakrájejte na jemné plátky, feferonky bez semínek nakrájejte na tenká kolečka.
  3. Scezené brambory rozložte na plech, osolte je opeřete, pokapejte části oleje a promíchejte.
  4. Na brambory položte ryby, vše posypte feferonkami, česnekem, podlijte vínem a pokapejte zbytkem oleje. Pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 30-40 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Pražmy pečené na bramborách

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat