Prostreno.cz

Brusinkové čatní

Brusinky se hodí jako příloha k masu. Výborné jsou i ke grilovanému masu.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 25min

    5min příprava

    20min vaření

  • 354 kJ / 84 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy21g
tuky0g

Ingredience na

  • 2 hrnky brusinek
  • 1 ks jablka - najemno nastrouhané
  • 1 ks feferonky - jemně nasekaná
  • 1 lžička česneku - utřeného
  • 1/2 lžičky mletého zázvoru
  • 1/2 hrnku cukru
  • 1/2 lžičky skořice
  • 1/4 lžičky mletého nového koření
  • 1/4 lžičky mletých hřebíčků
  • 1/2 hrnku vinného octa

Postup přípravy

  1. Veškeré suroviny dejte do hrnce, smíchejte a vařte cca 15 - 20 minut do zhoustnutí. Můžete přidat polovinu plátku želatiny.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,80g
  • Sacharidy:

    331,50g
    • Cukry:

      122,00g
  • Tuky:

    20,38g
  • Vláknina:

    64,00g

Aktivita pro spálení: 84 kcal

10

minut jízdy na kole

8

minut běhu

25

minut uklízení



Podobné recepty

Guacamole

(18 hlasů)
10min
215 kJ

Blesková křenová omáčka

(12 hlasů)
15min
788 kJ

Petrželkové pesto

(17 hlasů)
10min
2615 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Brusinkové čatní

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat