Prostreno.cz

Pečený kapr

Kapr pečený s kmínem.

16.07.2012 lanvin
40min

10min příprava

30min vaření

1414 kJ / 337 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce kapra osolte a okmínujte. Rybí porce vložte do rozehřátého másla s olejem a osmažte zvolna po obou stranách dozlatova.
  2. Opečené porce vyndejte na talíř, šťávu zaprašte moukou, osmahněte a zalijte vínem.
  3. Podle potřeby osolte a vařte, až šťáva zhoustne. Osmahnutého kapra touto šťávou na talíři přelijte a posypte nadrobno nasekanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    49,90 g
  • Sacharidy:

    128,80 g
    • Cukry:

      2,80 g
  • Tuky:

    201,70 g
  • Vláknina:

    44,00 g

Aktivita pro spálení:

337 kcal
42

minut jízdy na kole

32

minut běhu

100

minut uklízení





Podobné recepty

Kapr s mandarinkami

(20 hlasů)
30min
601 kJ

Kapr marinovaný v bílém víně s celerem

(10 hlasů)
6h a 50min
394 kJ

Ovíněný kapr

(12 hlasů)
60min
216 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečený kapr

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba