Prostreno.cz

Svíčková na tokajském víně

Jemné maso ze svíčkové marinované v tokajském víně.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 720 kJ / 172 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy1g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, osolte je, posypte mletým zázvorem, pokapejte sójovou omáčkou, zalijte vínem a nechte v chladnici hodinu odležet.
  2. Po hodině maso opečte na oleji doměkka.
  3. Maso vyndejte a do pánve s olejem nalijte šťávu, ve které se maso marinovalo, chvíli povařte, aby omáčka zhoustla. Podávejte s plátky citrónu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    44,30g
  • Sacharidy:

    66,20g
    • Cukry:

      6,80g
  • Tuky:

    112,80g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 172 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Svíčková na tokajském víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat