Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Svíčková na tokajském víně

lanvin
15hlasů
Hodnotit

45min

15min příprava

30min vaření

714 kJ

energetická hodnota na 100g

250 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:11g tuky1g sacharidy15g bílkoviny

Jemné maso ze svíčkové marinované v tokajském víně.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g hovězí svíčkové
  • 3 lžíce sójové omáčky
  • 150 ml tokajského vína
  • 1 špetka mletého zázvoru
  • 50 ml oleje
  • 4 špetky soli
  • 1 špetka čerstvě namletého pepře

Postup přípravy

  • Maso nakrájejte na plátky, osolte je, posypte mletým zázvorem, pokapejte sójovou omáčkou, zalijte vínem a nechte v chladnici hodinu odležet.
  • Po hodině maso opečte na oleji doměkka.
  • Maso vyndejte a do pánve s olejem nalijte šťávu, ve které se maso marinovalo, chvíli povařte, aby omáčka zhoustla. Podávejte s plátky citrónu.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

11 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 544kJ 70 Kč

Podobné recepty

Svíčkové medailonky s jahodami

Svíčkové medailonky s jahodami

16 hlasů
35min 549 kJ 149 Kč
Hamburgery z hovězí svíčkové

Hamburgery z hovězí svíčkové

15 hlasů
50min 923 kJ 200 Kč
Nudličky ze svíčkové s houbami

Nudličky ze svíčkové s houbami

12 hlasů
45min 482 kJ 140 Kč
Plátky svíčkové s houbami

Plátky svíčkové s houbami

17 hlasů
50min 827 kJ 160 Kč
Svíčková na červeném víně

Svíčková na červeném víně

16 hlasů
55min 558 kJ 230 Kč
Plátky svíčkové s mangoldem

Plátky svíčkové s mangoldem

11 hlasů
60min 671 kJ 220 Kč

Články nejen o vaření