Prostreno.cz

Teplý avokádový salát

Teplý salát jako předkrm.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 1378 kJ / 329 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy12g
tuky27g

Ingredience na

  • 2 ks zralého avokáda
  • 150 g baby špenátu
  • 200 g anglické slaniny
  • 8 lžic medu
  • 120 g rozdrobené nivy
  • 150 g nasekaných vlašských ořechů
  • 2 lžíce olivového oleje

Postup přípravy

  1. Na oleji orestujte nakrájenou anglickou slaninu, přidejte med a promíchejte.
  2. Avokádo nakrájejte na klínky.
  3. Špenát opláchněte, osušte a rozdělte na talíře. Přidejte avokádo, rozdrobený sýr, nasekané ořechy, posypte anglickou slaninou s medem a hned podávejte.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Teplý avokádový salát

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat