Prostreno.cz

Zeleninové carpaccio

Carpaccio z kedlubny, mrkve a cukety.

24.08.2012 lanvin
25min

20min příprava

5min vaření

547 kJ / 130 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Kedlubnu, mrkev a cuketu nakrájejte na velni tenké plátky, oříšky nasucho orestujte, bazalku nakrájejte na tenké proužky.
  2. Z rajčat odstraňte semínka a rajčata nakrájejte na malé kostičky, dejte do misky, přidejte ocet balsamico, sůl, pepř, česnek, olej a cukr. Vše dobře prošlehejte.
  3. Zeleninu rozdělte na 4 talíře, posypte bazalkou, oříšky, přelijte zálivkou a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    13,62 g
  • Sacharidy:

    46,52 g
    • Cukry:

      20,22 g
  • Tuky:

    113,59 g
  • Vláknina:

    10,46 g

Aktivita pro spálení:

303 kcal
37

minut jízdy na kole

28

minut běhu

90

minut uklízení





Podobné recepty

Carpaccio z červené řepy a sýra

(21 hlasů)
1h a 20min
589 kJ

Cukety s mátou

(10 hlasů)
20min
366 kJ

Špenát s malinami

(8 hlasů)
15min
868 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

bazalka

23 kcal / 100g
B3 g
S2 g
T0,6 g

balsamico krém

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninové carpaccio

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba