Prostreno.cz

Zeleninové carpaccio

Carpaccio z kedlubny, mrkve a cukety.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 25min

    20min příprava

    5min vaření

  • 559 kJ / 133 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy6g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Kedlubnu, mrkev a cuketu nakrájejte na velni tenké plátky, oříšky nasucho orestujte, bazalku nakrájejte na tenké proužky.
  2. Z rajčat odstraňte semínka a rajčata nakrájejte na malé kostičky, dejte do misky, přidejte ocet balsamico, sůl, pepř, česnek, olej a cukr. Vše dobře prošlehejte.
  3. Zeleninu rozdělte na 4 talíře, posypte bazalkou, oříšky, přelijte zálivkou a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    38,57g
  • Sacharidy:

    243,91g
    • Cukry:

      119,24g
  • Tuky:

    166,86g
  • Vláknina:

    39,14g

Aktivita pro spálení: 133 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení



Podobné recepty

Carpaccio z červené řepy a sýra

(21 hlasů)
1h a 20min
596 kJ

Cukety s mátou

(10 hlasů)
20min
370 kJ

Špenát s malinami

(8 hlasů)
15min
875 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Zeleninové carpaccio

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat