Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Zelí zapečené s mletým masem

lanvin
10hlasů
Hodnotit

1h a 15min

20min příprava

55min vaření

668 kJ

energetická hodnota na 100g

95 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:12g tuky4g sacharidy6g bílkoviny

Zapečené zelí s mletým vepřovým masem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 hlávka bílého zelí
  • 4 špetky soli
  • 1 lžička kmínu
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • 50 g sádla
  • 500 g dušeného vepřového mletého masa
  • 100 g klobásy
  • 150 ml smetany na vaření
  • 2 lžíce hladké mouky

Postup přípravy

  • Očištěné zelí nahrubo nakrájejte, osolte, posypte kmínem, zalijte 50 ml vody a poduste 10 minut. Dochuťte citrónovou šťávou.
  • Pekáček vymažte sádlem, naplňte částí zelí, přidejte maso, nakrájenou klobásu, zbylé zelí a sádlo, zalijte smetanou s rozmíchanou moukou a v předehřáté troubě zapečte.
  • Podávejte nejlépe s chlebem.
Telecí roláda

Telecí roláda

2h a 0min 685kJ 360 Kč
Kuřecí kostky v grilovací omáčce

Kuřecí kostky v grilovací omáčce

1h a 20min 303kJ 180 Kč

Podobné recepty

Zapékané zelí

Zapékané zelí

15 hlasů
55min 658 kJ 98 Kč
Zelí s mletým masem

Zelí s mletým masem

22 hlasů
45min 769 kJ 132 Kč
Zapékané brambory se zelím

Zapékané brambory se zelím

19 hlasů
1h a 15min 495 kJ 85 Kč
Karbanátky se zelím

Karbanátky se zelím

15 hlasů
45min 974 kJ 75 Kč
Zelí zapečené s uzeným masem

Zelí zapečené s uzeným masem

13 hlasů
1h a 15min 487 kJ 99 Kč
Nudle se zelím

Nudle se zelím

13 hlasů
60min 745 kJ 65 Kč

Články nejen o vaření