Prostreno.cz

Kedlubnová šťáva

Z kedlubny a ředkve si připravte šťávu, která je plná vitamínu C a draslíku.

13.09.2012 lanvin
15min

15min příprava

0min vaření

115 kJ / 27 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ředkev a kedlubnu oloupejte, nakrájejte a v odšťavovači připravte šťávu. Šťávu jemně osolte dejte do skleniček, ozdobte kedlubnovým lístečkem a pepřem. Hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,50 g
  • Sacharidy:

    42,60 g
    • Cukry:

      8,30 g
  • Tuky:

    0,80 g
  • Vláknina:

    14,15 g

Aktivita pro spálení:

111 kcal
13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

33

minut uklízení





Podobné recepty

Kedlubnový salát

(8 hlasů)
20min
332 kJ

Polévka z kedluben

(14 hlasů)
40min
340 kJ

Kedlubnová polévka

(14 hlasů)
45min
407 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

libeček

20 kcal / 100g
B3 g
S3 g
T4,7 g

ředkev

16 kcal / 100g
B1,5 g
S3 g
T0,1 g

mořský vlk

82 kcal / 100g
B18 g
S0 g
T1 g

růžový pepř

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kedlubnová šťáva

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba