Prostreno.cz

Kedlubnová šťáva

Z kedlubny a ředkve si připravte šťávu, která je plná vitamínu C a draslíku.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 15min

    15min příprava

    0min vaření

  • 66 kJ / 15 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy3g
tuky0g

Ingredience na

  • 300 g kedluben
  • 200 g bílé ředkve
  • 1 špetka mořské soli
  • 2 ks malých kedlubnových lístečků
  • Na ozdobu
  • 1 lžíce sterilovaného růžového pepře

Postup přípravy

  1. Ředkev a kedlubnu oloupejte, nakrájejte a v odšťavovači připravte šťávu. Šťávu jemně osolte dejte do skleniček, ozdobte kedlubnovým lístečkem a pepřem. Hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    4,10g
  • Sacharidy:

    25,00g
    • Cukry:

      3,00g
  • Tuky:

    2,20g
  • Vláknina:

    2,00g

Aktivita pro spálení: 15 kcal

1

minut jízdy na kole

1

minut běhu

4

minut uklízení



Podobné recepty

Kedlubnový salát

(8 hlasů)
20min
336 kJ

Polévka z kedluben

(14 hlasů)
40min
409 kJ

Kedlubnová polévka

(14 hlasů)
45min
418 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kedlubnová šťáva

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat