Prostreno.cz

Srnčí na houbách

Srnčí plec marinovaná v červeném víně.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 7h a 55min

    6h a 20min příprava

    1h a 35min vaření

  • 658 kJ / 157 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy8g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, dejte do misky, přidejte víno, bobkový list, tymián, pomerančovou kůru a pepř. Promíchejte a nechte marinovat 6 hodin.
  2. Na pánvi s rozehřátým sádlem opečte kostky marinovaného masa, dejte do pekáčku, přelijte scezenou marinádou a pečte v troubě doměkka.
  3. Očištěné houby nakrájejte a s nakrájenými rajčaty poduste na oleji. Osolte, přidejte petrželku a chilli.
  4. Maso podávejte s podušenými houbami.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    62,33g
  • Sacharidy:

    180,11g
    • Cukry:

      15,20g
  • Tuky:

    213,93g
  • Vláknina:

    72,10g

Aktivita pro spálení: 157 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

46

minut uklízení



Podobné recepty

Srnčí řízky s brusinkami

(6 hlasů)
1h a 30min
664 kJ

Srnčí medailonky s brusinkami

(11 hlasů)
40min
730 kJ

Srnčí na červeném víně

(8 hlasů)
1h a 10min
530 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Srnčí na houbách

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat