Prostreno.cz

Dušená štika na zázvoru

Ryby nesmí v našem jídelníčku chybět.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 601 kJ / 143 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy2g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Z česneku, soli a 3 lžic oleje našlehejte pastu, kterou potřete porce štiky.
  2. Porce ryby dejte do těsné nádoby, přidejte kolečka zázvoru, petrželku a nechte 24 hodin odležet v chladničce.
  3. Druhý den porce ryby opečte na oleji, mírně podlijte vývarem a duste do měkka.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Dušená štika na zázvoru

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat