Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dušená štika na zázvoru

lanvin
5hlasů
Hodnotit

50min

20min příprava

30min vaření

601 kJ

energetická hodnota na 100g

180 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:10g tuky2g sacharidy12g bílkoviny

Ryby nesmí v našem jídelníčku chybět.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g porcované štiky
  • 5 stroužků prolisovaného česneku
  • 4 kolečka zázvoru
  • 8 lžic olivového oleje
  • 100 ml kuřecího vývaru
  • 4 špetky soli
  • 1 hrst zelené petrželky - nebo jiné bylinky

Postup přípravy

  • Z česneku, soli a 3 lžic oleje našlehejte pastu, kterou potřete porce štiky.
  • Porce ryby dejte do těsné nádoby, přidejte kolečka zázvoru, petrželku a nechte 24 hodin odležet v chladničce.
  • Druhý den porce ryby opečte na oleji, mírně podlijte vývarem a duste do měkka.
Perník s jablky

Perník s jablky

1h a 10min 1001kJ 90 Kč
Hovězí roštěná

Hovězí roštěná

2h a 50min 973kJ 290 Kč

Podobné recepty

Štika v pivním těstíčku

Štika v pivním těstíčku

12 hlasů
40min 839 kJ 133 Kč
Štika v bílé omáčce

Štika v bílé omáčce

8 hlasů
45min 326 kJ 299 Kč
Štika na bylinkách

Štika na bylinkách

8 hlasů
40min 574 kJ 180 Kč
Grilovaná štika

Grilovaná štika

8 hlasů
50min 477 kJ 142 Kč

Články nejen o vaření