Prostreno.cz

Štika na bylinkách

Zdravá dietní ryba na každý stůl.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 574 kJ / 137 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy2g
tuky9g

Ingredience na

  • 4 porce podkovy ze štiky - každá á 200g
  • 1 ks velké cibule
  • 1 svazek bylinek - petržel, pažitka, máta
  • 1 špetka sušeného estragonu
  • 100 ml bílého vína
  • 4 lžíce oleje
  • 1 špetka pálivé mleté papriky
  • 5 špetek soli

Postup přípravy

  1. Na pánvi s olejem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte papriku, osolené porce ryby a opečte je z obou stran, z každé strany přibližně 2-3 minuty.
  2. Nasekané bylinky a estragon promíchejte s vínem a rybí porce zalijte.
  3. Rybu duste přibližně 15 minut.
  4. Podávejte s pečenými brambory.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Štika na bylinkách

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat