Prostreno.cz

Kuřecí kousky s dijonskou hořčicí

Dušené kuřecí kousky s dijonskou hořčicí.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 55min

    15min příprava

    40min vaření

  • 473 kJ / 113 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy3g
tuky5g

Ingredience na

  • 1 kg kuřecích prsou
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/2 lžičky čerstvě mletého pepře
  • 3 lžíce másla
  • 1 ks červené papriky - nakrájené na proužky
  • 1 ks cibule - nakrájené na kostičky
  • 3 lžíce dijonské hořčice
  • 200 ml kuřecího vývaru
  • 3 lžičky hladké mouky

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kousky, posypte solí a pepřem. Maso orestujte v kastrolu s rozehřátým máslem dozlatova.
  2. Maso vyndejte a v kastrolu orestujte cibuli a papriku, přidejte zpět maso.
  3. Vývar prošlehejte s moukou, hořčicí a maso zalijte. Přikryjte a za občasného promíchání duste 30 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kuřecí kousky s dijonskou hořčicí

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat