Prostreno.cz

Dušené telecí

Telecí maso se zeleninou.

12.11.2012 lanvin
1h a 15min

15min příprava

60min vaření

324 kJ / 77 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Telecí maso osolte, opepřete a opečte na rozpáleném oleji. Maso vyndejte, odložte na teplé místo a do výpeku přidejte jemně nakrájenou cibuli, papriky a duste 10 minut.
  2. Vložte zpět opečené maso, podlijte vývarem, přikryjte a duste, až je vše měkké.
  3. Měkké maso vyndejte a šťávu rozmixujte.
  4. Mraženou zeleninu povařte v páře 15 minut a podle potřeby dochuťte špetkou soli a bílým pepřem.
  5. Na talíře rozdělte ušené maso, zeleninu a přelijte šťávou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    133,20 g
  • Sacharidy:

    79,38 g
    • Cukry:

      27,74 g
  • Tuky:

    16,36 g
  • Vláknina:

    16,50 g

Aktivita pro spálení:

405 kcal
50

minut jízdy na kole

38

minut běhu

120

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí závitky

(10 hlasů)
1h a 10min
654 kJ

Telecí plátky s mozzarellou

(11 hlasů)
45min
1002 kJ

Telecí kostky s bramborem

(11 hlasů)
1h a 10min
639 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené telecí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba