Prostreno.cz

Rybí karbanátky

Pro ty, kteří mají rádi ryby a vepřové karbanátky jim nechutnají.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 598 kJ / 143 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy5g
tuky9g

Ingredience na

  • 700 g rybího masa - nejlépe tresky
  • 1 lžíce kukuřičného škrobu
  • 3 lžičky hladké mouky
  • 100 ml mléka
  • 3 lžíce nasekané pažitky
  • 1 lžička soli
  • 4 špetky čerstvě namletého pepře
  • 2 ks velké cibule
  • 3 lžíce másla
  • 80 ml oleje na smažení

Postup přípravy

  1. Rybí maso bez kostí nasekejte najemno, dejte do mísy, přidejte podle chuti sůl, pepř, pažitku, mléko, škrobovou moučku a hladkou mouku. Rychle a důkladně promíchejte. Pokud se vám zdá těsto řídké, můžete přidat strouhanku.
  2. Na rozehřátém oleji smažte z obou stran karbanátky. Upečené nechte okapat na papírovém ubrousku.
  3. Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky a nechte zesklovatět na másle.
  4. Karbanátky podávejte s cibulí, vařeným bramborem a zeleninovým salátem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    43,40g
  • Sacharidy:

    239,90g
    • Cukry:

      16,00g
  • Tuky:

    189,25g
  • Vláknina:

    31,00g

Aktivita pro spálení: 143 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení



Podobné recepty

Zelné karbanátky

(13 hlasů)
1h a 25min
949 kJ

Sýrové karbanátky

(21 hlasů)
40min
1070 kJ

Karbanátky z lososa

(9 hlasů)
50min
634 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí karbanátky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat