Prostreno.cz

Rybí karbanátky

Pro ty, kteří mají rádi ryby a vepřové karbanátky jim nechutnají.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 597 kJ / 142 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy4g
tuky9g

Ingredience na

  • 700 g rybího masa - nejlépe tresky
  • 1 lžíce kukuřičného škrobu
  • 3 lžičky hladké mouky
  • 100 ml mléka
  • 3 lžíce nasekané pažitky
  • 1 lžička soli
  • 4 špetky čerstvě namletého pepře
  • 2 ks velké cibule
  • 3 lžíce másla
  • 80 ml oleje na smažení

Postup přípravy

  1. Rybí maso bez kostí nasekejte najemno, dejte do mísy, přidejte podle chuti sůl, pepř, pažitku, mléko, škrobovou moučku a hladkou mouku. Rychle a důkladně promíchejte. Pokud se vám zdá těsto řídké, můžete přidat strouhanku.
  2. Na rozehřátém oleji smažte z obou stran karbanátky. Upečené nechte okapat na papírovém ubrousku.
  3. Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky a nechte zesklovatět na másle.
  4. Karbanátky podávejte s cibulí, vařeným bramborem a zeleninovým salátem.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(20 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Omeleta s brokolicí

(25 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rybí karbanátky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat