Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Kapr se špenátem

lanvin
11hlasů
Hodnotit

1h a 10min

15min příprava

55min vaření

803 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:14g tuky4g sacharidy9g bílkoviny

Kapr zapečený se špenátem a smetanou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g kapra - podkovy
  • 500 g čerstvého špenátu
  • 2 lžíce másla
  • 200 ml smetany 33%
  • 2 ks žloutků
  • 50 g hladké mouky
  • 1/4 lžičky mleté skořice
  • 6 špetek soli
  • 4 špetky čerstvě mletého pepře
  • 80 ml oleje na smažení
  • 2 lžíce másla na smažení
  • 1/2 ks čerstvého pórku - nakrájeného na slabá kolečka

Postup přípravy

  • Podkovy z kapra osolte, opepřete a obalte v hladké mouce.
  • Rybu zvolna opečte na rozehřátém oleji s máslem.
  • Omytý špenát 10 minut poduste na 2 lžících másla. Dochuťte solí a skořicí.
  • Porce kapra vložte do zapékací misky a pokryjte špenátem, smetanu prošlehejte se žloutky a špetkou soli, kapra se špenátem přelijte smetanou.
  • Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 25 minut.
  • Podávejte posypané pórkem.
Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

3 hlasy
25min 1527kJ 70 Kč
Koláč s kokosem

Koláč s kokosem

7 hlasů
1h a 10min 1354kJ 99 Kč

Podobné recepty

Kapr s mandarinkami

Kapr s mandarinkami

19 hlasů
30min 531 kJ 97 Kč
Vánoční ryba na švestkách

Vánoční ryba na švestkách

15 hlasů
55min 316 kJ 160 Kč
Kapr marinovaný v bílém víně s celerem

Kapr marinovaný v bílém víně s celerem

10 hlasů
6h a 50min 403 kJ 200 Kč
Kapr na pivu

Kapr na pivu

6 hlasů
1h a 40min 516 kJ 95 Kč
Kapr s celerem

Kapr s celerem

8 hlasů
1h a 5min 452 kJ 135 Kč
Kapr na olivách

Kapr na olivách

7 hlasů
50min 474 kJ 160 Kč

Články nejen o vaření