Prostreno.cz

Vepřová panenka s broskví

Panenka s mozzarellou, bazalkou a plátky broskví.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 689 kJ / 164 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy6g
tuky11g

Ingredience na

  • 600 g vepřové panenky
  • 4 ks broskve
  • 1/4 lžičky soli
  • 1/4 lžičky mletého pepře
  • 120 g sýra mozzarella
  • 100 g nastrouhaného tvrdého sýra
  • 3 lžíce oleje
  • 3 snítky majoránky
  • Na ozdobu
  • 2 snítky bazalky

Postup přípravy

  1. Panenku nakrájejte na 8 medailonků, osolte je a opepřete. Medailonky rozložte do vymazané zapékací mísy.
  2. Na maso a okolo masa rozložte plátky broskví a snítky majoránky.
  3. Vše pokapejte zbytkem oleje, přikryjte a pečte v troubě 25 minut. Pokud je potřeba, podlijte malým množstvím vývaru.
  4. Promíchejte nastrouhanou mozzarellu s nastrouhaným tvrdým sýrem a maso posypte. Dejte zpět do trouby a pečte, až se sýr roztaví.
  5. Podávejte ozdobené bazalkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    95,51g
  • Sacharidy:

    119,84g
    • Cukry:

      16,44g
  • Tuky:

    161,77g
  • Vláknina:

    3,10g

Aktivita pro spálení: 164 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s broskví

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat