Prostreno.cz

Vepřová panenka s broskví

Panenka s mozzarellou, bazalkou a plátky broskví.

17.01.2013 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

626 kJ / 149 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Panenku nakrájejte na 8 medailonků, osolte je a opepřete. Medailonky rozložte do vymazané zapékací mísy.
  2. Na maso a okolo masa rozložte plátky broskví a snítky majoránky.
  3. Vše pokapejte zbytkem oleje, přikryjte a pečte v troubě 25 minut. Pokud je potřeba, podlijte malým množstvím vývaru.
  4. Promíchejte nastrouhanou mozzarellu s nastrouhaným tvrdým sýrem a maso posypte. Dejte zpět do trouby a pečte, až se sýr roztaví.
  5. Podávejte ozdobené bazalkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    194,22 g
  • Sacharidy:

    79,53 g
    • Cukry:

      51,46 g
  • Tuky:

    124,36 g
  • Vláknina:

    18,51 g

Aktivita pro spálení:

567 kcal
70

minut jízdy na kole

54

minut běhu

169

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová panenka s cibulí

(19 hlasů)
60min
542 kJ

Vepřová panenka s šalvějovou omáčkou

(12 hlasů)
1h a 5min
788 kJ

Vepřové medailonky s žampiónovou omáčkou

(10 hlasů)
40min
544 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s broskví

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba