Prostreno.cz

Losos na šalotkách

Losos pečený s šalotkou a zázvorem.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 1h a 15min

    45min příprava

    30min vaření

  • 275 kJ / 65 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy11g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rýžový ocet, zázvor a javorový sirup promíchejte.
  2. Lososa dejte do misky kůži nahoru a přelijte připravenou marinádou. Nechte v lednici minimálně 30 minut.
  3. Porce lososa položte na plech s pečicím papírem kůži dolů.
  4. Osolte, opepřete, pokapejte marinádou, obložte oloupanými šalotkami a pečte v troubě vyhřáté na 190 °C asi 30 minut.
  5. Podávejte posypané zelenou petrželkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Losos na šalotkách

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat