Prostreno.cz

Husí játra na kardamomu

Delikatesa pro milovníky husích jater.

13.02.2013 lanvin
2h a 35min

2h a 15min příprava

20min vaření

130 kJ / 31 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Játra nakrájejte na 3 stejně velké plátky. Plátky osolte, opepřete, posypte polovinou semínek kardamomu a zabalte do alobalu. Nechte v lednici 2 hodiny uležet.
  2. Na rozehřátém másle plátky jater zprudka opečte z obou stran, dejte na talíř a přikryté udržujte na teplém místě.
  3. Na stejnou pánev přidejte zbytek kardamomu, ocet, jemně nakrájený česnek a kuřecí vývar. Vařte za stálého míchání 10 minut.
  4. Játra přelijte vývarem a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,40 g
  • Sacharidy:

    169,80 g
    • Cukry:

      11,00 g
  • Tuky:

    101,28 g
  • Vláknina:

    60,00 g

Aktivita pro spálení:

31 kcal
3

minut jízdy na kole

2

minut běhu

9

minut uklízení





Podobné recepty

Restovaná játra

(19 hlasů)
25min
603 kJ

Grilovaná játra

(17 hlasů)
1h a 30min
735 kJ

Pečená telecí játra

(16 hlasů)
55min
365 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Husí játra na kardamomu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba