Prostreno.cz

Telecí kostky na bílém víně

Telecí hrudí na bílém víně.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 1h a 10min

    20min příprava

    50min vaření

  • 545 kJ / 130 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy15g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky a opečte je na másle dozlatova, vyndejte je a na výpeku orestujte očištěnou, nakrájenou kořenovou zeleninu.
  2. Jakmile má zlatavou barvu zastříkněte octem a nechte vyvařit, potom zalijte vínem a vývarem.
  3. Když vše vaří, přidejte zpět maso, šalotky, osolte hrubou mořskou solí, přidejte čerstvě namletý pepř, tymián a bobkový list. Přikryjte pokličkou a nechte na mírném ohni dusit, až je maso měkké.
  4. Podávejte s knedlíčky, nebo noky, přizdobené koprem



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,42g
  • Sacharidy:

    177,10g
    • Cukry:

      15,00g
  • Tuky:

    99,59g
  • Vláknina:

    68,00g

Aktivita pro spálení: 130 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

38

minut uklízení



Podobné recepty

Telecí maso s chřestem

(6 hlasů)
1h a 15min
572 kJ

Telecí špízy s kuskusem

(7 hlasů)
35min
1070 kJ

Telecí frikasé s houbami

(6 hlasů)
3h a 35min
689 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Telecí kostky na bílém víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat