Prostreno.cz

Rybí minutka s mandarinkovou omáčkou

Jednoduchý a výborný recept na přípravu ryby.

Ohodnotit
(9 hlasů)
sun
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 524 kJ / 125 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy7g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na pánvi s rozehřátým olejem a máslem zvolna opečte porce ryby. Rybu osolte, opepřete a dejte na talíř.
  2. Na stejnou pánev nalijte mandarinkovou šťávu, ve které rozmíchejte škrob, přidejte mandarinky, zázvor a poduste 10-15 minut.
  3. Do omáčky vložte porce ryby, vše spolu prohřejte a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    29,40g
  • Sacharidy:

    186,90g
    • Cukry:

      26,00g
  • Tuky:

    185,60g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 125 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

37

minut uklízení



Podobné recepty

Rybí filety s citrónovou kůrou

(7 hlasů)
40min
430 kJ

Rybí filet s karotkou

(11 hlasů)
1h a 20min
633 kJ

Filé s mandarinkami

(9 hlasů)
35min
313 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rybí minutka s mandarinkovou omáčkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat