Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba s olivami

lentilka
5hlasů
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

702 kJ

energetická hodnota na 100g

95 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:11g tuky3g sacharidy11g bílkoviny

Zdravé porce ryby s olivami.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce filé z bílé ryby - á 180 g
  • 100 g vypeckovaných oliv
  • 2 lžíce kaparů
  • 4 snítky čerstvého tymiánu
  • 3 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 4 špetky soli
  • 1 lžíce másla
  • 2 lžíce octa balsamico

Postup přípravy

  • Předehřejte troubu na 200 °C.
  • Rybí porce dejte do máslem vymazané zapékací misky.
  • Filé osolte, posypte olivami a kapary, přidejte snítky tymiánu, pokapejte olejem a octem balsamico.
  • Pečte v troubě 20-25 minut.
  • Odstraňte tymián a podávejte.
Květákový salát s jablky

Květákový salát s jablky

60min 260kJ 120 Kč

Podobné recepty

Ryba s limetkou

Ryba s limetkou

11 hlasů
45min 477 kJ 120 Kč
Mořský vlk s rajčaty

Mořský vlk s rajčaty

7 hlasů
1h a 5min 289 kJ 220 Kč
Tilapie se špenátem

Tilapie se špenátem

7 hlasů
60min 422 kJ 150 Kč
Ryba s česnekovou omáčkou

Ryba s česnekovou omáčkou

8 hlasů
40min 1006 kJ 160 Kč
Ryba s paprikou a pomerančem

Ryba s paprikou a pomerančem

4 hlasy
1h a 35min 287 kJ 150 Kč
Pečená ryba s ořechy

Pečená ryba s ořechy

9 hlasů
1h a 15min 1233 kJ 200 Kč

Články nejen o vaření