Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dušené vepřové

lentilka
7hlasů
Hodnotit

1h a 15min

15min příprava

60min vaření

491 kJ

energetická hodnota na 100g

195 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:9g tuky5g sacharidy5g bílkoviny

Vepřové maso dušené s bylinkami.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 kg vepřové plece
  • 4 lžíce oleje
  • 700 ml kuřecího vývaru
  • 4 ks jarní cibulky
  • 2 snítky čerstvého nasekaného rozmarýnu
  • 6 lístků čerstvé šalvěje
  • 4 špetky soli
  • 3 špetky čerstvě mletého pepře
  • 2 ks brambory - oloupané, nakrájené na kostičky
  • 150 g zelených fazolových lusků
  • 2 lžíce hladké mouky

Postup přípravy

  • Vepřové maso nakrájejte na kostky a orestujte na oleji.
  • Přidejte kuřecí vývar a bylinky. Přiveďte k varu a na mírném ohni vařte bez pokličky 30 minut.
  • Přidejte brambory, fazole a duste 10 minut.
  • V malém množství vody rozmíchejte mouku, přidejte ji k masu a vařte ještě 10 minut, nebo až je maso měkké.
TIP:

Omáčku můžete zjemnit smetanou.

Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Vepřové plátky s pomerančovou kůrou

Vepřové plátky s pomerančovou kůrou

16 hlasů
60min 625 kJ 127 Kč
Hovězí tokáň

Hovězí tokáň

11 hlasů
1h a 50min 597 kJ 140 Kč
Dušené vepřové maso

Dušené vepřové maso

8 hlasů
55min 416 kJ 190 Kč
Dušené vepřové kotlety

Dušené vepřové kotlety

15 hlasů
55min 455 kJ 90 Kč
Krkovička na černém pivu

Krkovička na černém pivu

8 hlasů
1h a 15min 625 kJ 170 Kč
Dušené kotlety s žampiony

Dušené kotlety s žampiony

9 hlasů
60min 492 kJ 170 Kč

Články nejen o vaření