Prostreno.cz

Růžičková kapusta s máslovou cibulkou

Jednoduchá příloha z růžičkové kapusty.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 25min

    10min příprava

    15min vaření

  • 418 kJ / 100 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy7g
tuky7g

Ingredience na

  • 600 g růžičkové kapusty
  • 3 ks oloupané a nakrájené cibule
  • 300 ml kuřecího vývaru
  • 120 g másla
  • 1 lžíce citrónové šťávy
  • 3 špetky soli
  • 2 špetky čerstvě mletého pepře

Postup přípravy

  1. Na rozehřátém másle nechte zesklovatět cibuli. Hotovou cibuli zakápněte citrónovou šťávou.
  2. Růžičkovou kapustu poduste doměkka ve vývaru.
  3. Kapustu sceďte a promíchejte s připraveným máslem. Podle chuti osolte a opepřete. Hned podávejte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Růžičková kapusta s máslovou cibulkou

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat