Prostreno.cz

Pečená treska s olivami

Treska s olivami na bramborové kaši.

Ohodnotit
(6 hlasů)
sun
  • 1h a 10min

    15min příprava

    55min vaření

  • 472 kJ / 112 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy4g
tuky6g

Ingredience na

  • 1 kg čerstvé tresky - nebo chlazené
  • 100 ml olivového oleje
  • 6 stroužků česneku - nakrájeného na plátky
  • 4 ks středně velké cibule - nakrájené na tenké plátky
  • 5 lžic citrónové šťávy
  • 100 g nahrubo nasekaných černých oliv

Postup přípravy

  1. V hrnci zahřejte olej, přidejte cibuli a česnek. Za stálého míchání poduste 10 minut. Přidejte citrónovou šťávu a promíchejte.
  2. Tresku nakrájejte na porce a osolte z obou stran.
  3. Do zapékací misky dejte cibuli s olejem a česnekem, na cibuli položte porce tresky, přikryjte a pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 45 minut.
  4. Před dopečením posypte olivami.
  5. Podávejte s bramborovou kaší.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    29,00g
  • Sacharidy:

    54,10g
    • Cukry:

      7,00g
  • Tuky:

    116,33g
  • Vláknina:

    8,00g

Aktivita pro spálení: 112 kcal

14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

33

minut uklízení



Podobné recepty

Treska s petrželkou

(7 hlasů)
3h a 25min
393 kJ

Treska v zázvorové omáčce

(9 hlasů)
1h a 5min
596 kJ

Treska na zelenině

(8 hlasů)
55min
471 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pečená treska s olivami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat