Prostreno.cz

Pikantní bůček

Bůček pečený s pikantní omáčkou hoisin.

Ohodnotit
(10 hlasů)
sun
  • 2h a 15min

    15min příprava

    2h a 0min vaření

  • 1001 kJ / 239 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny23g
sacharidy5g
tuky18g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Omáčku hoisin, cukr, ústřicovou omáčku, rozmělněný česnek, zázvor a 250 ml vody smíchejte v míse.
  3. Plátky bůčku rozložte na hlubší plech vyložený pečicím papírem, přelijte marinádou, osolte a přikryté alobalem pečte hodinu a čtvrt.
  4. Sejměte alobal a pečte dalších pětadvacet minut. Poté zvyšte teplotu v troubě na 200 °C a dvacet minut dopečte.
  5. Vytáhněte z trouby, nechte deset minut odpočinout a pak podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,00g
  • Sacharidy:

    158,00g
    • Cukry:

      101,60g
  • Tuky:

    22,08g
  • Vláknina:

    4,00g

Aktivita pro spálení: 239 kcal

29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

71

minut uklízení



Podobné recepty

Brambory pečené s bůčkem

(19 hlasů)
40min
777 kJ

Bůčková roláda

(10 hlasů)
1h a 30min
1347 kJ

Marinovaný bůček

(10 hlasů)
1h a 50min
1098 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pikantní bůček

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat