Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska na fenyklu

lanvin
7hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

435 kJ

energetická hodnota na 100g

95 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky2g sacharidy10g bílkoviny

Treska pečená v alobalu.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks filetů z tresky - á 180 g
  • 1 ks čerstvého fenyklu - nakrájeného na tenké plátky
  • 1 ks červené papriky - nakrájené na proužky
  • 4 lžíce oleje
  • 1 hrst nakrájené pažitky
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  • Fenykl a papriku rozdělte na 4 kousky alobalu.
  • Přidejte osolené, opepřené filé tresky, pokapejte olejem a zabalte.
  • Balíčky položte na plech a pečte v troubě vyhřáté na 180 °C přibližně 25 minut.
  • Podávejte posypané pažitkou.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

11 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 544kJ 70 Kč

Podobné recepty

Treska v mandlích

Treska v mandlích

9 hlasů
50min 870 kJ 160 Kč
Treska na másle

Treska na másle

31 hlasů
35min 927 kJ 160 Kč
Treska s celerem a pórkem

Treska s celerem a pórkem

7 hlasů
35min 342 kJ 150 Kč
Treska na kari

Treska na kari

8 hlasů
1h a 5min 406 kJ 170 Kč
Treska na slanině

Treska na slanině

8 hlasů
45min 690 kJ 90 Kč
Treska v šafránové omáčce

Treska v šafránové omáčce

6 hlasů
1h a 10min 341 kJ 200 Kč

Články nejen o vaření