Prostreno.cz

Vepřová panenka s borůvkovým čatní

Grilovaná vepřová panenka.

Ohodnotit
(9 hlasů)
sun
  • 60min

    20min příprava

    40min vaření

  • 510 kJ / 122 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy8g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do menšího hrnce dejte borůvky, hroznové víno, šalotku, zázvor a 1/2 šálku vody. Přidejte špetku soli a špetku pepře. Vařte za občasného míchání 25 minut. Nakonec vmíchejte 1 lžíci vinného octa.
  2. Vepřovou panenku nakrájejte na plátky, potřete je olejem, hořčicí, osolte, opepřete a grilujte 15 minut. Přikryjte alobalem a nechte ještě 10 minut uležet.
  3. Řeřichu pokapejte olejem, vinným octem, promíchejte a podávejte s vepřovou panenkou a borůvkovým čatní.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    44,10g
  • Sacharidy:

    138,70g
    • Cukry:

      24,56g
  • Tuky:

    120,31g
  • Vláknina:

    35,00g

Aktivita pro spálení: 122 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

36

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřová panenka s mandarinkou

(6 hlasů)
35min
517 kJ

Vepřová panenka na tymiánu

(9 hlasů)
50min
647 kJ

Vepřová panenka s višněmi

(6 hlasů)
50min
548 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s borůvkovým čatní

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat