Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Vepřová panenka s višněmi

lanvin
6hlasů
Hodnotit

50min

15min příprava

35min vaření

714 kJ

energetická hodnota na 100g

240 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:13g tuky4g sacharidy8g bílkoviny

Kombinace višní s vepřovým masem je vynikající.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g vepřové panenky
  • 1 ks velké cibule - nakrájené nadrobno
  • 2 stroužky česneku - nakrájené na jemné plátky
  • 100 ml kuřecího vývaru
  • 80 ml jablečného vína
  • 200 g vypeckovaných višní
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky čerstvě mletého pepře
  • 2 snítky čerstvého rozmarýnu
  • 5 lžic řepkového oleje

Postup přípravy

  • Vepřovou panenku osolte, opepřete a v pekáčku na oleji opečte ze všech stran.
  • K masu přidejte cibuli, česnek, višně a vše podlijte vývarem a vínem.
  • Přikryté maso vložte do trouby vyhřáté na 200 °C a pečte přibližně 20 minut nebo až je maso měkké.
  • Maso nakrájejte na plátky a podávejte přelité višněmi.
Salát z chřestu a ovoce

Salát z chřestu a ovoce

35min 304kJ 200 Kč

Podobné recepty

Vepřové plátky s pomerančovou kůrou

Vepřové plátky s pomerančovou kůrou

17 hlasů
60min 636 kJ 127 Kč
Vepřová  panenka s rozmarýnem

Vepřová panenka s rozmarýnem

9 hlasů
55min 836 kJ 130 Kč
Vepřová panenka s cibulí

Vepřová panenka s cibulí

19 hlasů
60min 609 kJ 190 Kč
Vepřová panenka s šalvějovou omáčkou

Vepřová panenka s šalvějovou omáčkou

11 hlasů
1h a 5min 776 kJ 160 Kč
Vepřové medailonky s žampiónovou omáčkou

Vepřové medailonky s žampiónovou omáčkou

10 hlasů
40min 641 kJ 164 Kč
Vepřová panenka s meruňkami

Vepřová panenka s meruňkami

12 hlasů
55min 1110 kJ 250 Kč

Články nejen o vaření