Prostreno.cz

Vepřová panenka na tymiánu

Voňavé kostky vepřové panenky.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 892 kJ / 213 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy8g
tuky16g

Ingredience na

  • 800 g vepřové panenky
  • 1 lžička soli
  • 2 snítky čerstvého nasekaného tymiánu
  • 1/2 lžičky hrubě mletého pepře
  • 5 lžic oleje
  • 1 šálek čerstvé pomerančové šťávy
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 2 lžíce hnědého cukru
  • 1 lžíce pomerančové kůry
  • 50 g sušených meruněk

Postup přípravy

  1. Očištěnou panenku nakrájejte na kostky a orestujte dozlatova na oleji.
  2. K masu přidejte ostatní ingredience a duste odkryté přibližně 25 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka na tymiánu

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat