Prostreno.cz

Vepřová panenka na tymiánu

Voňavé kostky vepřové panenky.

19.06.2012 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

736 kJ / 175 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou panenku nakrájejte na kostky a orestujte dozlatova na oleji.
  2. K masu přidejte ostatní ingredience a duste odkryté přibližně 25 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    181,25 g
  • Sacharidy:

    97,35 g
    • Cukry:

      78,20 g
  • Tuky:

    103,52 g
  • Vláknina:

    9,32 g

Aktivita pro spálení:

561 kcal
70

minut jízdy na kole

53

minut běhu

167

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová panenka s rozmarýnem

(9 hlasů)
55min
708 kJ

Vepřová panenka s cibulí

(19 hlasů)
60min
542 kJ

Vepřová panenka s šalvějovou omáčkou

(12 hlasů)
1h a 5min
788 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

Mletý pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

Čerstvý tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

Pomerančová kůra

97 kcal / 100g
B1 g
S25 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka na tymiánu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba