Prostreno.cz

Vepřová panenka na tymiánu

Voňavé kostky vepřové panenky.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 892 kJ / 213 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy8g
tuky16g

Ingredience na

  • 800 g vepřové panenky
  • 1 lžička soli
  • 2 snítky čerstvého nasekaného tymiánu
  • 1/2 lžičky hrubě mletého pepře
  • 5 lžic oleje
  • 1 šálek čerstvé pomerančové šťávy
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 2 lžíce hnědého cukru
  • 1 lžíce pomerančové kůry
  • 50 g sušených meruněk

Postup přípravy

  1. Očištěnou panenku nakrájejte na kostky a orestujte dozlatova na oleji.
  2. K masu přidejte ostatní ingredience a duste odkryté přibližně 25 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,80g
  • Sacharidy:

    298,05g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    181,50g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 213 kcal

26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

63

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(22 hlasů)

Brusinková čokoláda

(22 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(16 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka na tymiánu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat