Prostreno.cz

Vepřová panenka na tymiánu

Voňavé kostky vepřové panenky.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 647 kJ / 154 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy8g
tuky8g

Ingredience na

  • 800 g vepřové panenky
  • 1 lžička soli
  • 2 snítky čerstvého nasekaného tymiánu
  • 1/2 lžičky hrubě mletého pepře
  • 5 lžic oleje
  • 1 šálek čerstvé pomerančové šťávy
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 2 lžíce hnědého cukru
  • 1 lžíce pomerančové kůry
  • 50 g sušených meruněk

Postup přípravy

  1. Očištěnou panenku nakrájejte na kostky a orestujte dozlatova na oleji.
  2. K masu přidejte ostatní ingredience a duste odkryté přibližně 25 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    48,10g
  • Sacharidy:

    284,00g
    • Cukry:

      167,20g
  • Tuky:

    118,80g
  • Vláknina:

    49,00g

Aktivita pro spálení: 154 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřová panenka s rozmarýnem

(9 hlasů)
55min
598 kJ

Vepřová panenka s cibulí

(19 hlasů)
60min
482 kJ

Vepřová panenka s šalvějovou omáčkou

(12 hlasů)
1h a 5min
737 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka na tymiánu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat