Prostreno.cz

Zeleninový nákyp

Nákyp s letní zeleninou.

23.07.2013 lentilka
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

637 kJ / 152 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou zeleninu nakrájejte na kousky a v robotu rozmixujte tak, aby ze zeleniny nevznikla kaše, ale zůstaly malinké kousky.
  2. Předehřejte troubu na 180 °C.
  3. Pekáček, nebo zapékací misku vymažte máslem.
  4. Vejce rozšlehejte, přidejte nastrouhaný ementál, smetanu, zeleninu, krupičku, dochuťte pepřem, solí a promíchejte.
  5. Těsto nalijte do vymazaného pekáčku.
  6. V troubě pečte 45 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    195,07 g
  • Sacharidy:

    163,70 g
    • Cukry:

      36,29 g
  • Tuky:

    258,80 g
  • Vláknina:

    19,50 g

Aktivita pro spálení:

961 kcal
120

minut jízdy na kole

91

minut běhu

286

minut uklízení





Podobné recepty

Žampiónový nákyp s kroupami

(9 hlasů)
50min
700 kJ

Nákyp z kyselého zelí

(11 hlasů)
1h a 10min
547 kJ

Květákový nákyp s nivou

(13 hlasů)
60min
546 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
23.04.2016
Avatar heenna
23.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

Mletý pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

cuketa

16 kcal / 100g
B1 g
S3 g
T0,4 g

sýr ementál 45%

380 kcal / 100g
B29 g
S2,3 g
T28 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninový nákyp

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba